Huffagjengen
Bakteppe for historiene

Heksen Huffa Spraglekatt og Trollmannen Kadobris den mektige åpner en barnehage i Hufferdalen. Dette gjør de fordi de trenger tilgang til barnesnørr for å holde seg unge og fine.

Snørret samler de en godt skjult heksegryte i Trollskogen utenfor barnehagen. Denne gryten fungerer også som en portal mellom Trollfjell og mennskeverden. Dette må ingen vite om, og det er bare firkløveret Eira, Sebastian, Fredrik og Hilja som vet om denne hemmeligheten.Men både hemmeligheten, trollmenn, hekser og portalen i Trollskogen gjør at de opplever «litt» mer i denne barnehagen enn andre barnehager.

En serie med lydfortellinger for barn fra 4+ år.

Noe for alle!

Huffagjengen har alt: spennende underholdning, lærerike historier og rolige fortellinger som hjelper barna å sovne. Velg å lytte gjennom vår app, Spotify eller Apple Podcast. De første fortellingene er gratis, så dere kan utforske og se om dette passer for dere.

Huffagjengen - Fortellinger om verdens kuleste vennegjeng

Hekseråd - Samlingsstund og læring med Huffagjengen

Huffas Helgehekseri - Show med vitser og gåter

Huffas Nattastund - Beroligende historier som gjør det enklere å sovne

Eksklusivt og stort utvalg

Hva har vi gjort

Vi som skaper denne serien har et sterkt ønske om gi noen gode, kreative og spennende stunder for deg og barna dine. Vi gjør dette uten støtte fra forlag eller etablert bokbransje. Serien er laget for barn, men vi har laget historiene slik at også du som voksen skal ha morro og glede av å høre på dette med barna dine. De beste stundene er de man har sammen!

11

Fortellinger

200 000

downloads

4

Ildsjeler

En heksantastisk gjeng

Vi som skaper denne serien har et sterkt ønske om gi noen gode, kreative og spennende stunder for deg og barna dine. Vi gjør dette uten støtte fra forlag eller etablert bokbransje. Serien er laget for barn, men vi har laget historiene slik at også du som voksen skal ha morro og glede av å høre på dette med barna dine. De beste stundene er de man har sammen!

Morten E. Andersen

Forfatter

For meg handler Huffagjengen om det viktigste i verden. Barn, magi, venner, lek og fantasi! Jeg håper at vår Huffagjengen kan være det lydbøker på kasett var for meg da jeg var liten. En god følgesvenn og ledsager inn i fantasiverden. Et rom for undring, læring og lek.

Hege Terese Fjæra

Illustratør

Hånden bak streken i Huffagjengen er min. Når jeg tegner, drømmer jeg meg bort til en magisk verden hvor alt kan skje. Jeg håper at tegningene mine vil få deg til å fantasere og drømme fram ditt eget Huffagjengen-univers i hodet ditt mens du lytter til historiene.

Maria Halseth

Hun som har alle stemmene

Når du hører på Huffagjengen håper jeg du drømmer deg bort i det magiske universet, og fryder deg av alt det spennende og morsomme som skjer. Å bringe liv til Huffa Spraglekatt, Aud Barnslig og alle de andre er noe av det gøyste jeg vet om. For meg er historiene om Huffagjengen et fristed, fylt av glede, lek og masse latter.

Armand Wallenberg

Post-produksjon/Lyddesigner

Inne i trollskogen gjemmer det seg mysterier, skatter, eventyr og vennskap. Tenk at vi får være der sammen! Å bygge opp denne verden. Å få de allerede fine og spennende historiene til å vokse frem enda mer, er en sann glede. Når jeg skriver musikken og legger til de magiske lydene, blir jeg selv dratt inn i eventyrene med Huffagjengen. Jeg ønsker deg og dine barn en herlig reise inn i Hufferdalen.

FAQs

Dette lurere flere av dere på
Kontakt oss om du har flere spørsmål

HVOR LYTTER JEG TIL BØKENE?

Du kan lytte til Huffagjengen på Spotify, Apple Podcast, eller i Huffgjengen sin egen app. Den laster du ned fra Google Play eller App Store. Bare søk på Huffagjengen så dukker den opp der 🙂

HVA ER BAKTEPPET FOR HISTORIENE?

Heksa Huffa Spraglekatt og Trollmannen Kadobris den mektige har dratt til Hufferdalen og startet barnehage. I Trollskogen (skogen i barnehagen) har de plassert ut en heksegryte som de fyller med barnesnørr. De trenger dette for å holde seg unge og sterke skjønner du. Denne heksegryten fungerer også som en portal mellom deres hjem på Trollfjell og menneskeverden i Hufferdalen. Så da kan du jo tenke deg hva som kan komme gjennom den (grøss og gru). Uansett, de klarer ikke å fylle denne gryten alene og det hele må være strengt hemmelig for at ingen skal finne heksegryten og avsløre at barnehagen egentlig drives som en snørrfabrikk for en heks og en trollmann. Det er her Huffagjengen kommer inn. Selv om det skjer mye magisk og rart i barnehagen er denne tøffe og kule gjengen de eneste som vet om denne hemmeligheten. Slik må det nesten fortsette å være… hvis de ikke blir avslørt da.

HVEM EGNER SERIEN SEG FOR?

Denne serien er laget for store og små. Men vi tenker at Huffagjengen passer best for barn barn fra 4+ år. Når det er sagt så har vi laget historiene slik at selv du som voksen skal finne humor og glede i å lytte til dette sammen med barna dine.

HVORDAN BETALER JEG?

Vi gir ut en miks av gratis og betalt innhold. Som abonnent får du tilgang til samtlige historier og sørger for at vi kan fortsette med ukentlige oppdateringer. Vi gjør dette uten et stort forlag i ryggen. Alle pengene vi får inn går direkte til skaperne av fortellingene slik at vi kan fortsette å skape dette fantastiske universet.

HVORFOR VIL DERE TA BETALT FOR ENKELTE EPISODER?

Hver episode krever 200 – 250 timer arbeid før den er klar for lansering. Det koster også mye å drifte alt det tekniske rundt produksjon og distribusjon av innholdet vi lager. Skal vi kunne fortsette å produsere episoder løpende fremover trenger vi deres støtte.

HVORDAN AVSLUTTER JEG ABONNEMENTET MITT?

Har du månedsabonnement kan du når som helst avslutte abonnementet ditt.

HVOR OFTE KOMMER DET NYE FORTELLINGER

Det kommer nye fortellinger hver eneste uke.  

GDPR OG MINE DATA

Det er et stort ansvar å forvalte dine data. Du kan lese mer om hvordan vi gjør dette i vår brukeravtale og personvernerklæring. Vi gjør vårt beste for at dette er ivaretatt på beste mulige måte, og vi kan garantere er at du aldri skal bekymre deg for at vi på noen måter spammer deg med innhold du ikke har bedt om!

Takk for at du ønsker å lytte til Huffagjengen gjennom vår app.

Dessverre opplever vi noen utfordringer med appen vår på Google Play for øyeblikket. Vi ber deg vennligst prøve igjen senere. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre.